خواص قارچ گانودرما + قارچ گانودرما چیست؟ +فیلم دیتا قارچ


به کاهش کلسترول خون می انجامد و از انسداد رگ ها به وسیله ی لخته شدن خون جلوگیری می­کند. اینگونه به سلامت قلب و درمان بیماری های قلبی کمک می­کند. که در درمان و پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی موثرند. از نظر بنده حتما نباید بیماری خاصی داشته باشی تا جواز مصرف گانودرما برات صدق کنی.

یک پژوهش نیز نشان داد که مصرف منظم گانودرما می‌تواند به بیمارانی که آلزایمر دارند کمک کند. این ماده یک اثر آرام‌بخش دارد که مانند موادمخدر و هیپنوتیزمی نیست. گانودرما سمومی که به دلیل مصرف داروها و غذاهای ناسالم در بدن جمع شده است را حذف می‌کند. سنتز مناسب صفرا و اسیدهای چرب را بهبود بخشیده و سم‌زدایی مواد شیمیایی بدن را تسریع می‌کند. علاوه‌ براین، توانایی بدن برای دریافت 1.5 برابر اکسیژن بیشتر را افزایش می‌دهد.

مصرف گانودرما؛ نکاتی که درباره نحوه مصرف گانودرما باید بدانید

کافئین بکار برده شده در این نوشیدنی بسیار کم است پس نیازی نیست نگران بی خوابی پس از مصرف فروشگاه آریو کالا قهوه باشید. در واقع به علت حس آرامش بخشی و کاهش استرس می تواند خواب راحت تری را برای شما به ارمغان آورد. بعلاوه، اسید آن در مقایسه با قهوه معمولی کمتر است و به همین دلیل مناسب افرادی است که دچار مشکلات گوارشی و یا زخم معده هستند. باوجود محبوبیتی که این گیاه دارد ممکن است در برخی افراد حساسیت ایجاد کند.

ماده اصلی قهوه گانودرما، در چین باستان به عنوان “قارچ جاودانگی” شناخته می‌شد. قارچ گانودرما برروی تنه درختان رشد می کند و حالت قلیایی دارد. به نوعی که می تواند جزء قلیایی ترین مواد موجود برروی زمین شناخته شود. این اعتقاد از 1000سال پیش وجود داشته است که قارچ گانودرما راز جاودانگی انسان است. قهوه گانودرما بیز را می‌توان با خامه، شکر و یا گیاهان دیگر نیز مصرف کرد.

تعداد دفعات مصرف قارچ گانودرما در روز :

از بابت تایم مصرف بهتر است که هنگام صبح مورد استفاده قرار گیرد و یک ساعت بعد از صبحانه بیشتر اثر بخش می باشد . در مورد درجه حرارت مصرف قهوه گانودرما بیشتر معتدل و با دمای محیط پیشنهاد می شود . نام محلی این قارچ در چین، لینگ زی؛ در ژاپن، ری‌شی و در کره، یونگ زهی می‌باشد. این قارچ‌ها نه‌تنها سیستم ایمنی بدن را تحریک می‌کنند، بلکه آن را تنظیم هم می‌کنند.

خواص قارچ گانودرما + قارچ گانودرما چیست؟ +فیلم دیتا قارچ

نتایج موجود نشان دهنده افزایش قابل توجهی در سلول های تی بود. یکی از مطالعات مروری انجام شده در سال ۲۰۱۶ که نتایج آن در مجله South African Pharmaceutical Journal منتشر شد نشان می دهد قارچ گانودرما می تواند در کاهش سطح قند خون موثر باشد. این قارچ می تواند به درمان دیابت نوع ۲ یا پیشگیری از آن کمک کند.

  • این قارچ باعث تحریک و بهبود عملکرد سیستم ایمنی شده و با توجه به خواص آنتی وایرال و آنتی باکتریال ،موجب کاهش احتمال ابتلا به عفونت به خصوص عفونت در دستگاه گوارش و روده نیز خواهد شد.
  • در این مقاله سعی می کنیم مزایای احتمالی و خطرات مرتبط با مصرف قارچ گانودرما را با هم مرور کنیم.
  • خانواده ایرانی روزانه می تواند به جدیدترین محتواها از معتبرترین منابع دنیا دسترسی داشته باشد.
  • اساسا تجویز این نوع قهوه ها با توجه به درصد غیرشفاف و کیفیت گانودرمای آن برای درمان بیماری های ذکر شده در این مقاله اشتباه هست .

محققان چینی و ژاپنی دریافته اند که اسید گانودریک موجود در قارچ گانودرما می تواند جریان خون را بهبود ببخشد و مصرف اکسیژن در عضلات قلب را کاهش دهد. این اسید همچنین می تواند سطح کلسترول را پایین بیاورد و مانع از تجمع پلاکت ها شود. قارچ گانودرما از تجمع پلاک ها در شریان ها هم پیشگیری می کند. پلاک ها با تنگ تر کردن مسیر داخل شریان ها جریان خون را محدود می کنند و به بیماری قلب منجر می شوند.

قبل از مصرف گانودرما بخوانید:

علاوه‌براین نتایج حاصل از چندین مطالعه نشان می‌دهد این قارچ می‌تواند بر بیماران سرطانی تأثیر مثبتی داشته باشد. این فواید از طریق افزایش فعالیت گلبول‌های سفید خون است که در مبارزه با سرطان و بهبود کیفیت زندگی در مبتلایان به سرطان مؤثر است. با این‌حال پژوهشگران توضیح داده‌‌اند که قارچ گانودرما باید همراه با درمان‌های معمول مصرف بشود و نباید این قارچ را جایگزین درمان‌های رایج کرد. در این بین، قارچ گانودرما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

این گیاه قوی می‌تواند کبد را از آسیب‌های ناشی از عوامل فیزیکی و بیولوژیکی حفظ کند. همچنین الکل ناشی از کبد چرب و سیروز کبدی را درمان می‌کند. گانودرما می‌تواند به افراد در مراحل اولیه بیماری کبد الکلی و به‌خصوص کسانی که از دست دادن عملکرد کبد را تجربه نکرده‌اند، کمک کند. قارچ گانودرما که به اسم قارچ ریشی شناخته می‌شود، غذایی با بیشترین مقدار آلکالین در جهان است. اسم علمی این قارچ، لوسیدوم گانودرماست و گونه‌ای از قارچ‌های قرمز است. پیشینه نوشتاری به قدمت بیشتر از 200 سال دارد و محترم‌ترین گیاه دارویی در پزشکی سنتی چین است.

همچنین شامل پتاسیم، فسفر، کلسیم، ویتامین‌های A، C، E، D، B است. به همین دلیل از این مورد نمی توان به عنوان یکی ازخواص قارچ گانودرمااشاره کرد. در حقیقت بیشتر محصولات گانودرمای تولید شده در این کشورها مصرف داخلی بوده و مقدار بسیار محدودی از مواد اولیه ی آن صادر میشده است.