7 مشکلی که برای درمان آنها به دکتر روانشناس نیاز دارید دکتر بهشتیان-کتاب پزشکی


1- بهترین دکتر روانشناس در تهران باید ارتباط خوبی با مراجعان خود برقرار کند. یک روانشناس باید قادر باشد برنامه درمانی و افکار خود را به مخاطب منتقل کند. بهترین دکتر روانشناس در ایران پزشکی می باشد که در زمینه تخصصی خود تخصص و مهارت بالایی داشته باشد و مدارک تخصصی مرتبط با رشته خود را دارا باشد. سلامت روانی به شما کمک می‌کند با آمادگی بیشتری با چالش‌های زندگی روبرو شوید. با کمک روانشناس و انجام تمرین‌هایی که به شما محول می‌شود، عادت‌های غلط را کنار گذاشته و عادت‌های مثبت را در خود تقویت می‌کنید.

از اختلال اضطراب فراگیر (منتشر) چه می‌دانید؟

بسیاری از ما گاهی دچار وسواس، استرس، اضطراب، افسردگی و مشکلات روانی از این دست می‌شویم. گاهی این مشکلات به یک اختلال یا مساله جدی تبدیل می‌شوند که همه یا بخشی از زندگی ما را مختل می‌کند. اما راه حل برطرف کردن این مشکلات را چگونه باید یافت؟ قطعا این مسائل جدی‌تر از آن است که با جستجو در اینترنت یا مشورت با دوستان و اطرافیان قابل حل باشد. همان طور که می دانید بهترین روانشناسان در شهر تهران هستند و روزانه خیلی از افراد را ویزیت می کنند و به آن ها مشاوره می دهند و برای رفع مشکلات آن ها تلاش می کنند تا هر چه سریع تر رفع شود. برای گرفتن نوبت از دکتر ابراهیمی می توانید با مشاوران ما تماس بگیرید، آن ها اطلاعات لازم را در اختیار شما می گذارند.

مدت زمان جلسات ۴۵ دقیقه است که هزینه آن از بازه قیمتی ۱۳۰۰۰۰ تومان تا ۲۲۰۰۰۰ تومان متغیر است. بسته به نحوه مشاوره (صوتی، متنی تصویری)، هزینه مشاوره آنلاین مجله خبری پزشکیی متفاوت است. از آنجایی که شغل روانشناسی آنلاین شامل کار و ارتباط روزانه با افراد است، داشتن مهارت تعامل با مردم یکی از نیاز‌های این شغل است. تبدیل شدن به یک روانشناس حرفه‌ای، صرفاً برای آن دسته از روانشناسانی مقدور است که بتوانند به راحتی با افراد ارتباط برقرار کرده و مستقیماً با آن‌ها کار کنند.

همیشه این ترس وجود دارد که راز شما توسط دوست یا نزدیکانتان برملا شود و یا از آن‌ها علیه شما استفاده کنند. امیدواریم که به بسیاری از سؤالات و ابهامات شما در مورد ویژگی‌های یک روانشناس خوب پاسخ داده باشیم. چنانچه سؤال یا ابهامی برای شما باقی مانده است، در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. این بدان معنی است که حتی اگر دوست مشترکی بین شما و مشاور/روانشناس وجود داشته باشد، مشاور حق آن را ندارد که حرف‌های شما را برای وی افشا کند.

اطلاعاتی که مطابق با آن‌ها می‌تواند راهکار‌های درمانی مناسبی متناسب با روحیه مراجع ارائه دهد. روان‌پزشک، پزشکی است که آموزش‌های خاصی را در زمینه ارزیابی، تشخیص، درمان و پیشگیری از بیماری‌های روانی گذرانده است. دانشجویان برای روان‌پزشک شدن بعد از اتمام دوره کارشناسی وارد دانشکده پزشکی می‌شوند و برای اخد مدرک دکترا در پزشکی ادامه تحصیل می‌دهند.

بهترین روانشناس ‌ها مهارت‌های بین فردی خوبی داشته و به دنبال افزایش سطح دانش و توانایی خود هستند. اگر به دنبال روانشناس خوب هستید حتما به این موارد توجه داشته باشید. روانشناسان ایرانی موفق به اخذ مدرک دکتری روانشناسی از بهترین دانشگاه‌های جهان شده‌اند و برخی در گروه روانشناسی این دانشگاها نیز در حال تدریس هستند. با توجه به شرایط و مشکلاتی که دارید، نمی‌دانید که باید به روانشناس مراجعه کنید یا روانپزشک؟ در ادمه توضیحات را بخوانید. روانکاوی که قدیمی‌ترین مکتب از سه مکتب روانشناسی است، از پیش‌فرض‌های خاص خود برخوردار است. روانکاوان تأثیر ناخودآگاه را بر رفتار ما عمیق می‌دانند و معتقدند نیروی اصلی حاکم بر زندگی ما ناهشیار است.

یک دکتر روانشناس خوب در برابر وسوسه دادن راهکار سریع خودداری می‌کند. در عوض، با صبوری منتظر می‌شود تا مراجع حرف‌هایش را بزند، مشکل را شناسایی کند و مراجع دلیل خود را برای نارضایتی از شرایط زندگی‌اش ابراز کند. طرح درمان ریخته می‌شود و در گام‌های بعد توصیه‌ها و راهکارها ارائه می‌شوند.

مشکلات روانی

پس طبیعی است که نتوانیم با افراد اینچنینی در کمال صداقت و آرامش صحبت کنیم. درنتیجه مشاور خوب باید سعی کند که همیشه حس امیدواری به بهبود شرایط و یا بهبودی فرد در شخص را ایجاد کند تا مراجع نیز بتواند و بخواهد به خود کمک کند. واضح است که فردی که امیدی به بهتر شدن ناراحتی هایش ندارد نمی تواند تلاشی کند و به توصیه های مشاور گوش دهد و آنها را به کار بگیرد. افراد بسیاری می پرسند که روانشناس خوب چه کارهایی باید بتواند انجام دهد. یا اینکه چه مشاوری به طور قطع می تواند روی مراجع تاثیر مثبت بگذارد و حال او را بهتر کند.

  • شما و یک روانشناس خوب باید مشخص کنید که در چه زمانی انتظار دارید شاهد پیشرفت باشید.
  • روانشناس خوب می‌تواند ریشه مشکل را شناسایی و به شیوه علمی و قدم به قدم شما را در حل مشکلات یاری کند.
  • به نظر می‌رسد که دلبستگی به افرادی که به ما حس امنیت‌ نمی‌دهند، سوءظن طبیعی ما را نسبت به دیگران تقویت می‌کند.
  • پس افراد باید قبل از شروع روان درمانی اهداف کوتاه مدت و بلند مدت برای خود تعیین کنند تا میزان اثربخشی روان درمانی را بسنجند.
  • برای مثال یک روان‌شناس میان فرهنگی می‌تواند به بررسی تفاوت سبک‌های تربیت کودکان در فرهنگ‌های جمع‌گرا و فردگرا بپردازد و این که این تفاوت‌های تربیتی چه تاثیری بر رفتار در دوران بزرگسالی می‌گذارد.